Mineraalinaamio pH 7,5

Tuotetiedot

  • Tuotemerkki: pH-Cosmetics
  • Toimitusaika-arvio: 20 päivää
  • Tuotekoko: 50 ml:

Hinta: 39,80 €

kpl

Tuotekuvaus

maamineraaleja sisältävä naamio, jota levitetään puhdistetulle ja kuivatulle iholle kasvoihin, kaulaan ja dekolteen alueelle. Annetaan vaikuttaa n. 20 min. kosteassa saunassa tai kostean emäshautueen alla, minkä jälkeen naamio huuhdellaan vedellä tai pyyhitään tummalla kostealla pyyhkeellä pois. Soveltuu erinomaisesti rasvaiselle, epäpuhtaalle, ylihapettuneelle iholle, se syväpuhdistaa ihoa kuona-aineista, hapoista ja myrkyistä. Sisältää runsaasti mineraaleja kuten: rauta, kalkki, magnesium, kalium ja piimaa.


Käytetään: syväpuhdistamaan ihoa ja parantamaan ihon omaa kosteutuskykyä sekä tasapainottamaan rasvaneritystä. Ihosta tulee sileä, kiinteä ja tasaisen värinen. Naamio sitoo itseensä kuona-aineita ja se syväpuhdistaa. Sen hienot mineraalirakeet neutraloivat happoja.


Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä kamferi (lämmittää ihon pintaa), rosmariini (rauhoittaa tulehduksia), inkivääri (aktivoi pintaverenkiertoa), savi (erittäin mineraalipitoinen, imukyky), allantoin (kosteutta), urea (kosteuttaa ja kiinteyttää) ja natriumsitratti (emäs).Apuaineet ja tuotteen raaka-aineiden valmistukseen käytetyt aineet: aqua, loess, octyl stearate, glyceryl stearate citrate, cetearyl alcohol, polyglyceryl-3 stearate, glycerin, urea, sodium stearoyl lactylate, allantoin, glycine soja (sojabean) oil, zingiber officinale (ginger) root extract, xanthan gum, camphor, maris sal, sodium bicarbonate, sodium