Selluliittigeeli pH 7,5

Tuotetiedot

  • Tuotemerkki: pH-Cosmetics
  • Toimitusaika-arvio: 4 päivää
  • Tuotekoko: 250 ml:

Hinta: 49,00 €

kpl

Tuotekuvaus

levä- inkivääri-geeli on uutuustuote selluliitti-tuote markkinoilla. Geeli on voimakkaasti verenkiertoa kiihdyttävä ja voi kuumentaa ihoa tuntuvasti. Tuotteessa on 3 erityistä vaikutusta, jotka mahdollistavat tuloksellisen selluliittikäsittelyn. Se avaa ihon hellävaraisesti ja tekee siitä hengittävän. Ihoon varastoituneet hapot irtoavat ja mineraalit sitovat ne itseensä. Vegetol levät antavat geelille turvotusta poistavan vaikutuksen ja inkivääri rauhoittaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Geeliä levitetään ohuelti reisiin, pakaroille ja vatsaan. Geelin vaikutus tehostuu kun sitä levitetään iholle ennen urheilua tai emäksisen kylvyn jälkeen.


1. koska geeli on emäksinen, se avaa heti ihohuokoset ja tekee ihon yläkerroksista pehmeät ja läpipäästävät. Emäksisyys aiheuttaa soluihin voimakasta osmoottista painetta, jolloin ne irrottavat happoja ja päästävät sisään kivennäisaineita ja hivenaineita. Sidekudos puhdistuu kuona-aineista. 2.vegatol-levä sisältää erittäin paljon alginaattia, kivennäissuoloja ja glukosidia. Poistaa turvotusta ja rauhoittaa ja samanaikaisesti kiihdyttää verenkiertoa. 3.lilja ja inkivääri ovat myös voidepohjassa. Ne kiihdyttävät verenkiertoa, lämmittävät, vilkastuttavat aineenvaihduntaa ja kosteuttavat kudosta.


Vaikuttavat aineet: iholle sopiva pH-arvo sekä  levä, inkivääri, lilja (ruscus), talvikki.Apuaineet ja tuotteen raaka-aineiden valmistukseen käytetyt aineet: aqua, caprylic/capric triglyceride, sorbitol, sodium carbomer, probylene glycol, caprylyl glycol, trilaureth-4 phosphate, ruscus aculeatus, fucus vesiculosus extract, clycine soja (soybean)oil, zingiber officinale (ginger) root extract, methylsalicylat.