Päivävoide pH 7,5

Tuotetiedot

  • Tuotemerkki: pH-Cosmetics
  • Toimitusaika-arvio: 4 päivää
  • Tuotekoko: 50 ml:

Hinta: 40,00 €

kpl

Tuotekuvaus

on kevyt öljy/vesi-emulsio. Se imeytyy erittäin hyvin ja nopeasti ihoon, soveltuu hyvin kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.


Käyttö: tasapainottamaan ja hoitamaan: kuiva iho, allergiat, neurodermatiitti, akne ja tulehtunut iho. Sopii myös rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Emäksinen päivävoide suojaa ihoa vahingollisilta ympäristöhaitoilta. Siinä on myös kevyt aurinkosuoja.


Vaikuttavat aineet: iholle sopiva pH-arvo sekä luhtalitukka-öljy, appelsiini, mandariini, muskatelli, salvia, malva, hamamelis, E-vitamiini, allantoin ja natriumlaktaatti.Apuaineet ja tuotteen raaka-aineiden valmistukseen käytetyt aineet: aqua, caprylic/capric triglyceride, ethylhexylstearate, pentylene glycol, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, cetearyl alcohol, stearyl glucoside, tocopherol, sodium lactate, allantoin,tocopherol, hamamelis virginiana distillate, malve sylvestris/leaf/stem extract, sitrus aurantium dulcis oil, citrus nobilis peel oil, salvia sclarea oil, glycerin, maltodextrin, xanthan cum, linalool, limonene