Toimitusehdot

TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Toimitamme tuotteet postipakettina joko postista noudettavaksi tai suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen.
Nouto postista 4,00 €  (asiakas noutaa tilauksen postista)
Kotiinkuljetus 9,60 €  (posti toimittaa tilauksen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen klo. 9.00 -14.00.)
Kirje (vain lahjakortit) 2,00€

Toimitusaika

Toimitusaikamme on normaalisti 2-5 arkipäivää. Mikäli toimituksen arvioidaan kestävän pidempään kuin on ilmoitettu, ilmoitamme siitä tilaajalle.

Toimituksen mukana tulee lähete, joka toimii kuittina ostoksesta.

Maksutavat

Ostokset voit maksaa kätevästi verkkomaksulla tilauksen teon yhteydessä tai ennakkomaksuna tilille.

Käytössäsi on:
• Suomen verkkomaksu (kaikki pankit)
• Ennakkomaksu tilille

Force Majeure

Kauppias ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Kauppias pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.
Jos tuotepaketti on vahingoitunut kuljetuksessa, siitä on tehtävä heti reklamatio postissa.

Palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla ehdottomasti avaamaton ja käyttämätön. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tuotteen, on hänen aina ensin otettava yhteyttä Kehologiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen raija.griessler(at)kehologi.fi jotta voidaan sopia palautusjärjestelyistä.