Toimitusehdot

Verkkokauppamme toimitusvaihtoehdot.

 

1. Nouto puodistamme.

Tämä toimitustapa on asiakkaalle ilmainen. Kun olemme saaneet tilauksenne otamme teihin yhteyttä sähköpostitse ja kerromme mahdolliset noutoajat. Syksyyn asti noudot hoitolalta ovat mahdollisia pääsääntöisesti kerran viikossa. Syksyllä uuden kauppamme avautuessa tuotteita pääsee noutamaan tiistaista lauantaihin normaalien aukioloaikojemme puitteissa(mahdolliset pyhäpäivät ja koulutuspäivämme saattavat vaikuttaa aukioloaikohimme).

Toimitus pakettiautomaattiin 5.90€/lähetys. Yli 130 € tilaukset ilman toimitusmaksua.

Lähetämme paketit aina päivittäin tiistaista-perjantaihin lähimpään tai muuten valitsemaanne smartpost pakettiautomaattiin. Valitse itsellesi sopiva pakettiautomaatti toimitus-kohdassa tilausta tehdessäsi, voit etsiä listalta esim. työmatkasi varrella olevan automaatin, kunhan tiedät automaatin postinumeroalueen.

2. Nouto lähimmästä Postnord mypack collect pisteestä 5,90€/lähetys. Yli 100 euron tilaukset ilman toimitusmaksua.

Pakettisi toimitetaan lähimpään Postnordin noutopisteeseen. Oman noutopisteesi voit tarkistaa täältä: https://www.postnord.fi/?gclid=CjwKCAjwrqnYBRB-EiwAthnBFjHQpv9WcNwQT12dpmbkzj3TipKhZUU_HXtt3adNxDvVvIk5E1oiWxoCnKgQAvD_BwE.

Jos haluat pakettisi muuhun kuin lähimpään toimituspisteeseen mainitsethan siitä tilauksen lisätietoja kentässä tai laittamalla meille sähköpostia info@pienihoitohuone.fi

3. Kotiintoimitus Postnord Mypack home 8,90€/lähetys. Yli 150 euron arvoiset tilaukset ilman toimitusmaksua.

PostNord toimittaa tilaamasi paketin kotiovellesi maanantaista perjantaihin klo 8-16.  Postnord toimittaa lähetyksiä myös iltaisin klo 16.30-21 Helsinkiin (pl. postinumerot 00190 ja 00890), Espooseen, Vantaalle, Kauniaisiin sekä Keravalle ja Tuusulaan (04200-04360).

Tällä toimitustavalla ei ole automaattista palautusoikeutta sen jälkeen, kun se on toimitettu vastaanottajalle. Jos toimituksen suhteen on kysyttävää tai haluat palauttaa tuotteita, olethan yhteydessä meihin info@pienihoitohuone.fi.

4. Lahjakortin postitus 1,50€/ kortti

Tilattuasi lahjakortin hoitolaamme lähetämme sen normaalina kirjepostina joko tilaajalle tai suoraan lahjan saajalle. Tämä toimitustapa voidaan valita vain Lahjakorteille, kaikki tuotetilaukset vaativat paketti-toimituksen. Jos kuitenkin tilaatte tuotteiden yhteydessä lahjakortteja, ne tulevat samassa paketissa tuotteiden kanssa perille.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Voimassaoleva hinta on verkkokaupassamme tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Pidätämme oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Tilauksen vahvistaminen

Asiakas saa sähköpostilla tilausvahvistuksen vastaanotetusta tilauksesta ja toisen sähköpostin kun tilaus on käsitelty ja tuotteet ovat matkalla.

Tilausehdot

Tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Rajamäen Pieni Hoitohuone Oy pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Lähetämme tilauksesi mahdollisimman nopeasti, arvioitu toimitusaika on 4-7 arkipäivää. Otamme sinuun yhteyttä, jos tilattu tuote on loppunut varastostamme. Jollemme pysty toimittamaan tilaamaasi tuotetta kahden viikon kuluessa(14 päivää), olet oikeutettu perumaan tilauksesi. Mahdollisista jälkitoimituksista emme peri toimitusmaksua.

Mikäli kaipaat apua Sinulle sopivien tuotteiden valinnassa, tilauksen teossa tai sinulla on jotain muita tilausta koskevia kysymyksiä, voit laittaa meille viestiä sähköpostitse osoitteeseen info@pienihoitohuone.fi niin autamme mielellämme. 

 

Mahdolliset palautukset:

Jos paketin saatuasi huomaat tuotteiden vaurioituneen matkalla tai tuotetta testatessasi huomaat sen olevan jotenkin epäkurantti, otathan mahdollisimman pian yhteyttä meihin(viimeistään 7 vuorokautta paketin vastaanottamisesta), jotta saamme tuotteet meille takaisin ja sinulle uudet tuotteet tilalle. Jos haluat palauttaa tuotteita, lähetäthän ne meille avaamattomina viikon kuluessa(7 vrk paketin vastaanottamisesta), avattuja kosmetiikkatuotteita emme valitettavasti hyvitä.