Toimitusehdot

Logopainatus

Painamme logonne tuotteisiin. Lähetä painokelpoinen logo osoitteeseen tilaukset@jppaino.fi.

Voimme tarvittaessa muokata logoanne jos se ei ole riittävän hyvälaatuinen painettavaksi. Muokkaustyö maksaa 20 euroa.

Aloituskustannus painotyölle 45 euroa. 

Maksutavat

1. Käytössämme on suora sähköpostilaskutus.
Lasku tulee sähköpostiisi heti kun tilaus on tehty, voit maksaa omassa verkkopankissasi.

2. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.

TUOTTEET LÄHETETÄÄN VASTA KUN TILITYS NÄKYY MEILLÄ.
HUOM: Maksua odotetaan 5 vrk, jos maksua ei ole tullut, tuotteet palautuu myyntiin.
Teknisistä syistä johtuen emme voi muuttaa laskua erääntymään 5vrk.n kuluessa, vaan erääntyminen näkyy laskussa 14vrk.n päässä.

3. Kolmas vaihtoehto on maksaa tavarat normaalisti noudettaessa ne liikkeestä:
Pidisjärventie 8, 85500 NIVALA

 

 

Verkkokaupan toimitusehdot

Hinnat

Verkkokauppamme hinnat on euroissa ja ne sisältävät 24 %:n suuruisen arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa ainoastaan verkkokaupastamme tehdyissä tilauksissa. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Tarkat toimituskulut näet tilausvahvistuksesta.

Toimitusaika

Toimitusaika verkkokaupan tuotteille on keskimäärin 2 – 14 arkipäivää. Mikäli tilatun tuotteen toimitusaika on keskimääräistä pidempi ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse. 

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet mm. tilaamasi tuotteet, niiden hinnat, lähetyskulut ja laskun  loppusumman.

Maksaminen

Yksityishenkilöt:

        Pankkipainikkeilla

 • Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

        Luottokorteilla

 • Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.. 

  Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle

         Postiennakolla

 • Tilaamasi tuotteet lähetetään ilmoittamaasi postiin, josta voit lunastaa ne maksamalla tuotteiden hinnan.
  Postittaessamme tilauksesi lähetämme sinulle sähköpostiin seurantanumeron, jolla voit seurata milloin lähetyksesi on noudettavissa..

         Ennakkomaksu

 • Tekemästäsi tilauksesta lähetetämme sinulle lasku sähköpostiisi. Kun lasku on maksettu postitamme tilaamasi tuotteet sinulle 1-14 päivän kuluessa. Mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, katsomme että tilaus on peruttu.

 

Yritykset ja yhteisöt:

 • Lasku. Sopimuksen mukaan.
 • Paperilasku
 • e-lasku

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttaja asiakkaalla on Suomen Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus paketin vastaanottohetkestä alkaen. Palautusoikeus ei koske henkilökohtaisesti valmistettuja ( kuten asiakkaan omilla mitoilla tai merkeillä painettuja ja brodeerattuja) tuotteita. Tuote tulee pakata alkuperäiseen pakkaukseensa ja sen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen, jotta tuotteen hinta voidaan hyvittää. Palautuksesta ja vaihdosta on AINA sovittava etukäteen. Tuotteen palautuspakettiin tulee liittää kopio laskusta tai lähetyslistasta. Asiakkaan nimi, osoite ja puhelinnumero sekä pankkitilinumero johon maksu palautetaan. Yksityisasiakkaat voivat palauttaa tai vaihtaa tuotteet veloituksetta postin asiakaspalautuksena. Yritysasiakkaat ovat velvollisia palauttamaan ja vaihtamaan tilatut tuotteet omalla kustannuksellaan, tai sopimuksen mukaan.

Omistusoikeus

Omistusoikeus kaupan kohteeseen kuuluu myyjälle, kunnes koko kauppasumma on maksettu.