Askartelupäivät 2020

Kevään 2020 askartelupäivät Villakeijussa lauantaisin

-ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN!

Askartelupäiviä lisätään sitä mukaa kun niitä tulee. Ilmoittautuminen  Villakeijuun facebook-sivuilla askartelupäivä-julkaisuun tai  s-postilla villakeijuinfo (a) gmail.com=) Varmistan jokaiselle mahtuiko vielä.

la 1.2. klo 10.30-12.30 Ystävänpäiväkorttiaskartelua

 

 

Yleistä askartelupäivistä:

 

Vapaata askartelua omilla välineillä ja tarvikkeilla, lisää voi ostaa Villakeijusta. Ei kurssi, ei "virallista" ohjausta, ideoidaan yhdessä! Ei osallistumismaksua, kahvit nyyttäriperiaatteella. Myös bigshotit ja stanssit matkaan jos on, voidaan lainata toinen toisiltamme. Myös Villakeijun laitetta voi käyttää pientä käyttökorvausta vastaan.

Askartelu tapahtuu Villakeijun/Matkahuollon aukioloaikaan ja itse hyppelen asiakaspalvelun ja askartelun välillä. Tila on pieni, mutta lauantaisin ei Matkahuollon rahti kulje joten kasaamme pakettitilaan salkkupöydät ja jakkarat. Mahtuu 6hlö.

Askarteluun ennakkoilmoittautuminen facebookissa tai  s-postilla villakeijuinfo (a) gmail.com aiheotsikolla "ilmoittautuminen", vastaan mahtuuko mukaan!

Jos saan joltain ilmoittautumisviestin muuta kautta, kommentoin viestiketjuun puolestaan nimikirjaimilla. Ilmoitathan myös puhelinnumerosi vaikkapa yksityisviestillä, siltä varalta että voidaan ilmoittaa jos askartelu jouduttaisiin esim. yllättävän sairastumisen vuoksi perumaan.

Näiden askartelukokoontumisten perusideana on kokoontua yhteen, jakaa arjen asioita ja askarteluideoita yhdessä. Ei haittaa jos ei vaikka aina synny mitään, pääasia että ryystetään kahvia hyvässä seurassa.

Huom! Allergisille ja astmaatikoille tiedoksi, Villakeijun/Matkahuollon liiketila vanhassa rakennuksessa mikä tuo oman lisänsä ”ilmanvaihtoon” ja lisäksi matkahuollon rahdista aiheutuu hienoa pakettipölyä.

Osoite: Toritie 7, 71800 Siilinjärvi, Siilinjärven linja-autoasema, Matkahuollon/Villakeijun liiketila.

Joukkoomme on helppo tulla, otamme sinut lämmöllä ja turvallisesti vastaan!=) Terveisin Johanna

 

 

Salkkupöydät

 

Syömiset nyyttäriperiaattella.Kassapöydät muuttuu käyttötarkoituksen mukaan muuksi=)