Askartelupäivät 2019

Syksyn 2019 askartelupäivät Villakeijussa lauantaisin

-ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN!

Askartelupäiviä lisätään sitä mukaa kun niitä tulee. Ilmoittautuminen  Villakeijuun facebook-sivuilla askartelupäivä-julkaisuun tai  s-postilla villakeijuinfo (a) gmail.com=) Varmistan jokaiselle mahtuiko vielä.

9.11 joulukortit ym. lisäaihe ilmoitetaan myöhemmin


23.11 joulukortit ym. lisäaihe ilmoitetaan myöhemmin


(pe 29.11 klo 18-21) Kansainvälinen Black Friday-pitkä aukiolo, joulukorttiaskartelua, tarjouksia!


30.11. klo 10.30-12.30 joulukortit ym. lisäaihe ilmoitetaan myöhemmin


14.12. aihe ilmoitetaan myöhemmin

 

Yleistä askartelupäivistä:

 

Vapaata askartelua omilla välineillä ja tarvikkeilla, lisää voi ostaa Villakeijusta. Ei kurssi, ei "virallista" ohjausta, ideoidaan yhdessä! Ei osallistumismaksua, kahvit nyyttäriperiaatteella. Myös bigshotit ja stanssit matkaan jos on, voidaan lainata toinen toisiltamme. Myös Villakeijun laitetta voi käyttää pientä käyttökorvausta vastaan.

Askartelu tapahtuu Villakeijun/Matkahuollon aukioloaikaan ja itse hyppelen asiakaspalvelun ja askartelun välillä. Tila on pieni, mutta lauantaisin ei Matkahuollon rahti kulje joten kasaamme pakettitilaan salkkupöydät ja jakkarat. Mahtuu 6hlö.

Askarteluun ennakkoilmoittautuminen, vastaan mahtuuko mukaan!

Ilmoittautumiset vain tähän viestiketjuun kommentoimalla oikean päivämäärän kohdalle. Jos saan joltain ilmoittautumisviestin muuta kautta, kommentoin viestiketjuun puolestaan nimikirjaimilla. Ilmoitathan myös puhelinnumerosi vaikkapa yksityisviestillä, siltä varalta että voidaan ilmoittaa jos askartelu jouduttaisiin esim. yllättävän sairastumisen vuoksi perumaan.

Näiden askartelukokoontumisten perusideana on kokoontua yhteen, jakaa arjen asioita ja askarteluideoita yhdessä. Ei haittaa jos ei vaikka aina synny mitään, pääasia että ryystetään kahvia hyvässä seurassa.

Huom! Allergisille ja astmaatikoille tiedoksi, Villakeijun/Matkahuollon liiketila vanhassa rakennuksessa mikä tuo oman lisänsä ”ilmanvaihtoon” ja lisäksi matkahuollon rahdista aiheutuu hienoa pakettipölyä.

Osoite: Toritie 7, 71800 Siilinjärvi, Siilinjärven linja-autoasema, Matkahuollon/Villakeijun liiketila.

Joukkoomme on helppo tulla, otamme sinut lämmöllä ja turvallisesti vastaan!=) Terveisin Johann

 

 

Salkkupöydät

 

Syömiset nyyttäriperiaattella.Kassapöydät muuttuu käyttötarkoituksen mukaan muuksi=)