Askartelupäivät 2019

Kevään 2019 askartelupäivät Villakeijussa lauantaisin klo 10.30-12.30 (2h)

-ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN!

Askartelupäiviä lisätään sitä mukaa kun niitä tulee. Ilmoittautuminen  Villakeijuun facebook-sivuilla askartelupäivä-julkaisuun tai  s-postilla villakeijuinfo (a) gmail.com=) Varmistan jokaiselle mahtuiko vielä.

 

Lauantaina 13.4. klo 10.30-12.30

punotaan taas amppeleita Villakeijussa (Siilinjärven Matkahuollon yhteydessä) Toritie 7. Ei osallistumismaksua, kahvit nyyttäriperiaatteella. Tarvikkeita voi ostaa Villakeijusta tai voi ottaa myös omat materiaalit. Ilmoittautuminen Villakeijun facebooksivulla. ilmoitan mahtuiko mukaan. Max 6hlö. Punonta tapahtuu aukioloaikaan, joten olen osittain sidottu myös asiakaspalvelutyöhön ja punonnan ohjaus siinä ohella ????

 

Yleistä askartelupäivistä:

Vapaata askartelua omilla välineillä ja tarvikkeilla, lisää voi ostaa Villakeijusta. Ei kurssi, ei ohjausta, ideoidaan yhdessä! Ei osallistumismaksua, kahvit nyyttäriperiaatteella. Myös bigshotit ja stanssit matkaan jos on, voidaan lainata toinen toisiltamme. Myös Villakeijun laitetta voi käyttää pientä käyttökorvausta vastaan.

Askartelu tapahtuu Villakeijun/Matkahuollon aukioloaikaan ja itse hyppelen asiakaspalvelun ja askartelun välillä. Tila on pieni, mutta lauantaisin ei Matkahuollon rahti kulje joten kasaamme pakettitilaan salkkupöydät ja jakkarat. Mahtuu 5hlö.

Askarteluun ennakkoilmoittautuminen, vastaan mahtuuko mukaan!

Ilmoittautumiset vain tähän viestiketjuun kommentoimalla oikean päivämäärän kohdalle. Jos saan joltain ilmoittautumisviestin muuta kautta, kommentoin viestiketjuun puolestaan nimikirjaimilla. Ilmoitathan myös puhelinnumerosi vaikkapa yksityisviestillä, siltä varalta että voidaan ilmoittaa jos askartelu jouduttaisiin esim. yllättävän sairastumisen vuoksi perumaan.

Näiden askartelukokoontumisten perusideana on kokoontua yhteen, jakaa arjen asioita ja askarteluideoita yhdessä. Ei haittaa jos ei vaikka aina synny mitään, pääasia että ryystetään kahvia hyvässä seurassa.

Huom! Allergisille ja astmaatikoille tiedoksi, Villakeijun/Matkahuollon liiketila vanhassa rakennuksessa mikä tuo oman lisänsä ”ilmanvaihtoon” ja lisäksi matkahuollon rahdista aiheutuu hienoa pakettipölyä.

Osoite: Toritie 7, 71800 Siilinjärvi, Siilinjärven linja-autoasema, Matkahuollon/Villakeijun liiketila.

Joukkoomme on helppo tulla, otamme sinut lämmöllä ja turvallisesti vastaan!=) Terveisin Johann

 

 

Salkkupöydät

 

Syömiset nyyttäriperiaattella.Kassapöydät muuttuu käyttötarkoituksen mukaan muuksi=)