Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla:

Verkkomaksulla, luottokorteilla*), MobileBay

Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken, S-Pankki. Luottokortit: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB, Eurocard.
 

Paytrail-tili  *)  Maksa kortilla, ilman turhia välivaiheita

Paytrail on nopeampi ja turvallisempi tapa maksaa kortilla (debit ja credit). Syötä Paytrail-tiliisi liitetty sähköpostiosoite, ja puhelimeesi lähetetään kertakäyttöinen PIN-koodi, jolla vahvistat maksun. Paytrail hakee automaattisesti maksamiseen tarvittavat tiedot. Ei enää toistuvia osoite- ja maksutietojen syöttämisiä.

Jos sinulla ei ole vielä Paytrail-tiliä, voit luoda sen muutamassa minuutissa osoitteessa my.paytrail.com. Siirry tämän jälkeen takaisin verkkokauppaan jatkamaan ostoksia. Maksukortin tiedot tallentuvat turvallisesti Paytrailin palveluun. Voit kirjautua milloin vain käyttäjätilillesi uudestaan osoitteessa my.paytrail.com ja tutustua ostohistoriaasi sekä hallinnoida käyttäjätietojasi.

Katso Paytrail-tilin esittely (KLIKKAA)

*) Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

 

KLARNA  (Klarnan maksutavat löytyvät PayTrail maksutavoista)

Valitessasi maksutavaksi Lasku tai Erämaksu, saat tilaamiesi tuotteiden mukana laskun. Toimitus suoritetaan ainoastaan luotonottajan väestörekisteriin ilmoitettuun osoitteeseen, joten kirjoita osoitteesi oikein rekisteröityessäsi verkkokauppaamme. Klarnan maksutavoilla maksettaessa, Postin pakettiautomaatin on oltava saman kunnan alueella kotiosoitteesi kanssa. Klarnan asiakaspalvelu puh. 09 - 425 99 771 tai sähköposti asiakaspalveluklarna.fi

Klarna Lasku  Maksa 14 päivän kuluessa. Laskutusmaksu 5 €. Tarkemmat maksuehdot (KLIKKAA).

Klarna Erämaksu  Maksa omassa tahdissa. Tarkemmat maksu- ja tiliehdot (KLIKKAA).

Klarnan kuluttajille tarjoama ostajan turva

 Ostajan turva on Klarnan sinulle kuluttajana tarjoama varmistus. Ostajan turva -toimitaperiaatteen tavoitteena on, että sinä kuluttajana voit tuntea olosi turvalliseksi, kun teet ostoksia verkkokaupoissa, jotka tekevät yhteistyötä Klarnan kanssa. Ongelmatilainteissa voit aina kääntyä meidän puoleemme. Voit myös luottaa siihen, että käsittelemme henkilötietojasi korkeimmalla tietoturvatasolla koko ostoprosessin läpi (lue lisää kohdassa ”Tietosuoja”). Ostajan turva koskee kaikkia Klarnan kautta yksityishenkilön asemassa tekemiäsi ostoksia. Lue lisää Klarnan tarjoamasta ostajan turvasta (KLIKKAA)

 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 2,95 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 20 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät (KLIKKAA)
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät (KLIKKAA pdf)
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät (KLIKKAA pdf)

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

Lasku sähköpostilla

 Saat maksutiedot tilausvahvistuksen mukana sähköpostiisi. Maksa tilauksesi heti, sillä emme varaa tilaamiasi tuotteita. Tilaushinnat on voimassa viikon tilauksen tekemisestä. Toimitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme (pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-2 arkipäivää laskun maksamisesta).
Suosittelemme verkkomaksua, koska tieto maksusta välittyy meille välittömästi maksettuasi tilauksen, joten saat tilauksesi nopeammin.

 Lasku (yritykset, julkishallinto ja yhdistykset)

 Yrityksillä, julkishallinnolla ja yhdistyksillä on mahdollista maksaa laskulla. Pidätämme oikeuden pyytää laskun suorituksen etukäteen, ennen tilauksen toimitusta. Maksuehto 14 päivää netto. Laskutusmaksu 5 €. Maksumuistutus 40€. Voimme laskuttaa myös verkkolaskuna, ilmoita verkkolaskuosoite tilauksen lopussa tai sähköpostilla asiakaspaveluumme.

Postiennakko

Noutamattomien tilausten vuoksi, emme toimita tuotteita postiennakolla.