Toimitusehdot

 

TOIMITUSEHDOT:   
(päivitetty 15.8.2016)

DELIVERY TERMS (below)

 

Minimitilaus 10,00e tai alle jäävissä tilauksissa pientoimituslisä 5,00e.

 

Näin tilaat turvallisesti: (safety information below)

Mikäli valitsit maksutavaksi ennakkolaskun:Laskut lähtevät automaattisesti verkkokaupasta tilauksen yhteydessä. (Jotkut sähköpostit saattavat tulkita tämän automaattiviestin ns.massapostiksi/urkinnaksi tms. joten tarkistathan roskapostikansion mikäli laskua ei kuulu) Lasku tulee aina osoitteesta villakeijuinfo  (a) gmail.com.

Villakeiju käyttää laskuissa ainoastaan POP pankin tilinumeroa FI75 4786 0010 1486 76. Villakeiju ei koskaan pyydä suorittamaan maksuja mihinkään muihin tilinumeroihin!

 

 

1)Tilauksen käsittely

Tilaukset käsitellään pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän sisällä, mutta lomien, kampanjoiden, messujen ym. aikana saattaa tilausten käsittelyajat hieman pidentyä. Villakeiju on yhden työntekijän pienyritys.

 

2)Maksaminen

-Etukäteismaksu laskulla, lähetetään sähköpostilla. Kts.turvallisuusohje yllä.

-Bussiennakko +4,50e tai postiennakkomaksu +4e (tilaus maksetaan tilausta noutaessa toimipisteestä)

-Everyday-verkkomaksu, lisätietoa tästä.

-Paytrail

-Paypal

(Everyday, Paytrail ja Paypal maksut ovat täysin asiakkaan ja ko.maksupalveluyritysten välisiä. Alimmaisena lisätietoa molemmista (kohta 10).

Ensimmäisen postiennakko-/bussiennakkolähetyksen kohdalla otamme sähköpostilla yhteyttä ennen tilauksen lähettämistä ja odotamme vastauksen varmistuaksemme että on kyse todellisesta tilauksesta joka aiotaan lunastaa.

 

Maksuaika

Laskuuun muodostuu automaattisesti maksuaikaa 1vrk, mutta tuotteita säilytetään sinulle varattuina 5vrk, minkä jälkeen tuotteet menevät uudelleen myyntiin, jos tilisiirtoa ei ole tehty. Villakeijulla on käytössä Danske bank.

 

 

 

3) Toimitusaika

 

Tilaukset toimitetaan Villakeijusta 1-3 arkipäivän sisällä maksusuorituksen kirjautumisesta Villakeijun tilille. Toimitusajat saattavat pidentyä lomien, kampanjoiden ym. aikana. Ilmoitamme mahdollisen tilausruuhkan "Uutisena" verkkokaupan vasemmassa alalaidassa sekä Ajankohtaista kategoriassa. Mikäli tilaus sisältää yhdenkin "tulossa, varaa" merkinnällä olevan tuotteen, tilaus jää odottamaan saapuvaa tuotetta. Mikäli tarvitset tilauksesi aiemmin, tilaa varaustuote erikseen ihan omana tilauksenaan.

 

4) Toimitustavat

Meillä on käytössä postin kirje- ja pikakirjetoimitukset, Postin paketti- ja smartpostpakettitoimitukset, Matkahuollon paketti- ja lähipakettitoimitukset. Lisäksi toimitamme myös Posti- ja Bussiennakkotoimituksia. Ensimmäisen postiennakko-/bussiennakkolähetyksen kohdalla otamme sähköpostilla yhteyttä ennen tilauksen lähettämistä ja odotamme vastauksen varmistuaksemme että on kyse todellisesta tilauksesta joka aiotaan lunastaa.

Jokaiselle tuotteelle on asetettu toimitustavat, jotka ovat mahdollisia ko.tuotteelle. Kun menet kassalle viimeistelemään tilauksen, ohjelma antaa esille automaattisesti vain ne toimitustavat, jotka ovat mahdollisia ottaen huomioon koko tilauksen. Esim. jos yksikin tuote vaatii pakettitoimituksen,niin ohjelma antaa vain pakettitoimituksen mahdolliseksi.

 

 

5)Toimitusvaihtoehdot/ -kulut:

 

-kirjetoimitus 1,95e kts.lisätiedot   

 

-Muokattu/säästökirjetoimitus 1,95e (paperit puolitettuina, kotelot poistettuna) kts.lisätiedot

 

-Luukkulaatikko kirjetoimitus 3,95e (pahvikotelossa herkät, kulmikkaat tuotteet) kts.lisätiedot 

 

-Pakettitoimitus 3,95e (Matkahuoltoon, mh lähipaketti kts.lisätiedot

-Pakettitoimitus 6,95e ( postiin tai smartpostpaketti)

 

-Ilmainen toimitus yli 80euron tilauksissa Matkahuollon pakettina (normaali tai lähipaketti) , toimituskulut jäävät automaattisesti laskusta pois.(ei koske painavia/suurikokoisia tuotteita esim. bigshot-laite)

 

(-Painava/isokokoinen pakettitoimitus 9,95e (vain muutamissa tuotteissa, mainittu erikseen lisätiedoissa)

 

6.Asiakas on vastuussa tilauksessa antamistaan yhteystiedoista ja toimitusosoitteesta. Villakeiju lähettää aina sähköpostilla toimitusvahvistuksen (olipa se valittuna tai ei). Posti ja Matkahuolto lähettävät pakettitoimituksista automaattisen saapumisilmoituksen ja säilyttävät paketteja tietyn ajan. Mikäli asiakas on ilmoittanut väärän puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen, Villakeiju ei vastaa takaisin palautuvien ja uudelleen lähetettävien toimitusten kustannuksista.

 

7. Yli 50euron tilauksiin tulee pieni kaupanpäällinen. Yli 80euron tilauksissa kaupanpäällisen sijasta ilmainen toimitus Matkahuollon pakettina.

 

 

8. Asiakaspalautukset:

 

8.1 Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto-tai palautusoikeus. Vuorokaudet lasketaan siitä päivästä, jolloin asiakkaan maksusuoritus näkyy Villakeijun tilillä. Vaihto-tai palautusoikeus ei koske alennus- ja ennakkotilaustuotteita, eikä myöskään metreittäin myytäviä tuotteita. Villakeiju ei kustanna vaihdosta tai palautuksesta aiheutuneita toimituskustannuksia eikä maksutapalisiä niissä tapauksissa, joissa asiakas haluaa muuten vain vaihtaa tai palauttaa tuotteen (kts.poikkeustapaukset alempana). Vaihdon tai palautuksen yhteydessä asiakkaalle jää kustannettavaksi toimitusten todelliset kustannukset (esim.pakettitoimituksesta Villakeiju veloittanut tilauksen yhteydessä 3,95e tai 6,95e, mutta todelliset kustannukset voivat olla enemmän Postin tai Matkahuollon hinnoittelun mukaisesti tilauksen painon ja koon mukaan. 

 

8.2 Väärien tai toimituksessa viottuneiden tuotteiden palautuksesta on aina sovittava etukäteen.

 

8.3Villakeiju kustantaa asiakaspalautuksesta aiheutuneet toimituskulut niissä tapauksissa, joissa kyse on väärin pakatuista tai toimituksessa vioittuneista tuotteista.  Joissain tapauksissa saatamme selvittää asiaa ensin Itellan tai Matkahuollon kanssa mikäli paketti on kärsinyt kuljetuksessa "kohtuuttoman kovasta käsittelystä".

 

8.4 Villakeiju ei vastaa tietotekniikasta johtuvasta (värierot erilaisissa asetuksissa tietokonenäytöillä ym.) tuotekuvan informaation virheellisyydestä ja siitä johtuvista asiakaspalautusten toimituskustannuksista.

 

8.5 Tuotekuvat ovat "suuntaa antavia" ja pyrkivät antamaan tuotteista mahdollisimman oikean kuvan, mutta pieniä eroja saattaa tuotekuvan ja tuotteen välillä olla. Näistä pienistä tuotekuvan ja tuotteen värien tms.eroavaisuuksista johtuvia asiakaspalautuksen toimituskustannuksia Villakeiju ei kustanna. Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- tai palautusoikeus lukuun ottamatta alla olevia tuotteita.

 

8.6 Alennustuotteilla ja ennakkotilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.Ne ovat varastosta poistuvaa tavaraa ja alennushinta on pyrkimys jouduttaa varaston tyhjentymistä ja näin ollen alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Ennakkotilaustuotteet ovat tuotteita, joita ei säilytetä varastossa, vaan tilataan tukusta asiakkaan erillispyynnöstä. Näin ollen ennakkotilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, koska tuotteiden ei ole tarkoitus jäädä varastoon. Vaihto- tai palautusoikeutta ei ole myöskään metreittäin myytävillä tuotteilla kuten osa nauhoista ja kankaista,  koska leikattuja tuotteita ei saada takaisin rullaan.

 

8.7 Jos asiakas haluaa muuten vain palauttaa tuotteen (eli kun kyse ei ole Villakeijun taholta väärin pakatuista tai kuljetuksessa viottuneista tuotteista), asiakas saa itse valita toimitustavan ja kustantaa palautustoimituksesta aiheutuvat kulut. Palautettujen tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksissaan, avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikuntoisia. Asiakas vastaa palautettavien tuotteiden pakkaamisesta siten, että tuotteet ovat palautuksen toimituksen jälkeen edellä mainitussa kunnossa. Palautettujen tuotteiden osuus palautetaan asiakkaalle ja siitä vähennetään toimituksesta aiheutuneet todelliset kulut (kts.kohta 8.1) sekä tilauksen käsittelystä ja pakkaamisesta aiheutuneita kuluja (laatikot, teipit yms) ja palautettujen tuotteiden uudeleenkäsittelymaksua 2e. Asiakkaan valitsemia maksutapalisiä (postiennakko/bussiennakkomaksu) Villakeiju ei palauta. Sähköpostilla villakeijuinfo   (a ) gmail.com voi lähettää tilinumeron, jonne palautus osoitetaan. Laita tilinumero FI-muodossa. Palautusosoitteen saat samasta sähköpostiosoitteesta.

 

8.8 Villakeiju odottaa saapuvaa asiakaspalautuslähetystä 5 arkipäivää siitä päivästä lukien kun Villakeiju on sähköpostilla lähettänyt asiakkaalle asiakaspalutusohjeet. Sen jälkeen asiakaspalautusta ei enää käsitellä.

 

9.Tilaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt täysi-ikäinen henkilö.

Kuluttajansuojalakiin voit tutustua tarvittaessa tästä.

 

 

10.Paytrail maksutavan tiedot /Paytrail info

 

Paytrailin kautta suoritetut maksut ovat asiakkaan ja Paytrailin välisiä.

 

Tässä viralliset tiedot Paytrailista

 

Maksupalvelutarjoaja

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

 

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

 

Innova 2

 

Lutakonaukio 7

 

40100 Jyväskylä

 

Puhelin: 0207 181830

 

www.paytrail.com

 

Verkkopankit

 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 

-------------

 

Payment service provider

 

Paytrail Oyj (2122839-7) acts as an implementer of the payment handling service and as a Payment Service Provider. Paytrail Oyj will be shown as the recipient in the invoice and Paytrail Oyj will forward the payment to the merchant.

 

Paytrail Oyj is an authorized Payment Institution. For reclamations, please contact the website you made your payment to.

 

Paytrail Oyj, business ID 2122839-7

 

Innova 2

 

Lutakonaukio 7

 

40100 Jyväskylä

 

Phone: +358 207 181830

 

www.paytrail.com

 

Netbanks

 

Paytrail Oyj (FI2122839) provides netbank related payment transfer services in co-operation with Finnish banks and credit institutions. For consumer the service works exactly the same way as traditional web payments.

 

--------------

 

Betalningsförmedlare

 

Betalningsförmedlingstjänsten utförs och som leverantör står Paytrail Oyj(2122839-7) i samarbete med banker och kreditinstitut. Betalningar med Visa Electron eller MasterCard-kort syns Paytrail Oyj som mottagare i korträkningen och även förmedlar betalningen till köpmannen. Paytrail Oyj har verksamhetstillstånd för betalningsinstitut beviljat av Finansinspektionen. Vid klagomål ber vi er i första hand vara i kontakt med nätbutiken.

 

Paytrail Oyj

 

FO-nummer: 2122839-7

 

Innova 2

 

Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä

 

Telefon: 0207 181830

 

www.paytrail.com

 

Nätbanker:

 

Vid betalningar via nätbanker genomför Paytrail Oyj (2122839-7) betalningsförmedlingstjänsten i samarbete med banker och kreditinstitut i Finland. För konsumenten fungerar tjänsten exakt på samma sätt som vid traditionell e- betalning.

 

____________________________________

 

 

Delivery terms

 

Min order 10,00e/less than 10,00e orders with +5,00e extra cost.

 

Safety

Villakeiju uses always  e-mail adress villakeijuinfo  (a) gmail.com for invoices. Villakeiju´s bank account number isFI75 4786 0010 1486 76 POP . Villakeiju never ask payments for any other bank account number. You can though choose payments like Everyday, Paytrail or Paypal, those payments are completely between them and customer.

 

PLEASE NOTE: We dont ship any spray, glues,  silver, gold, and matchsticks for EU-countries (only to Finland).

1.Order processing

We process orders usually in 1-3 days. It may take longer during exhibitions or campaigns. Villakeiju is small Finnish company, there is only 1 person working.

 

2.How to pay

Orders to Finland

-invoice to POP bank (pre-payment before shipping) please read ”safety” above

-Everyday payment

-Paytrail payment (more information 10)

-Paypal payment

-cash-on-delivery payments (Matkahuolto +4,50e, Posti +4,50e)

 

Order to other EU-countries

-Paypal payment (more information 10)

 

You have 5 days to pay. After 5 days order is invalid.

 

3.Delivery time

-Paid orders will be shipped in 1-3 days usually. Posti and Matkahuolto are responsible for their delivery time. International orders may take longer.

 

4.Shipping ways

 

In shopping cart last part you can choose shipping way. Proggram shows only shipping ways which are possible for the order. For example if there is any product which requires delivery as a parcel (box) you cant choose letter shipment.

 

5.Shipping costs

- Finland Letter shipment  1,95e (order size with packing materials max A4, max 3cm thick, max 500 g weight)

 

-Finland Modified letter shipment 1,95e (Scrapbooking papers cut in half, plastic bags removed etc)

 

-Finland Cardstock letter 3,95e (for easily broken productsor products with sharp coners)

 

-Finland Parcel (box) shipment 3,95e (Matkahuolto Bus, Near or Cash-on-delivery parcel)

-Finland Parcel (box) shipment 6,95e (Posti, Neart or Cash-on-delivery parcel)

-Finland heavy weight shipment 9,95e (for large or heavy weight products) If there is any heavy weight product in your order, proggram shows only this shipping way to choose.

-Finland free shipping for orders over 80e by Matkahuolto parcel. Not in use for heavy weight products like bigshot machine etc.

-EU-countries 9,50 Letter (max 25cmx 35cmx2cm and max 500g including packing materials)

-EU-countries 17,50e Priority parcel (orders over 500g and over letter size above) around 3-7 working days.  Items are tracked on the basis of the item ID on the address label. See item tracking  http://www.posti.fi/business/posti-at-your-service/tools-and-forms/track-item.html We dont ship heavy weight and large products like bigshot machines.

 

6.Customer is responsible for contact details given in order process like delivery address, phone number and e-mail address. Villakeiju is not responsible for any tax or customs payments for international orders. We will always send shipping information by e-mails (sorry it´s in Finnish) and tracking code for parcel shipment. Posti and Matkahuolto will store shipments some time. Villakeiju is not responsibe for returned and reshipped shipping costs.

 

7.Over 50e orders you´ll get small extra gift. Over 80e orders (to Finland) there is free shipping instead by Matkahuolto parcel.

 

8.Villakeiju offers the following returns policy

Returns x exchanges

8.1 We accept returns or exchanges on defective (broken or wrong) products and will reimburse item cost and shipping. In some cases we need time to solve resposibility between our company and delivery companies. Discount products and products sold by metres cant be returned.

8.2For any other returns there is  packing, restocking and order processing fee 2e.The buyer is responsible for the shipping and return postage. Real shipping costs are usually more than we charge customer. This extra cost and 2e returning fee will be discounted before money returned. We dont refund cash-on-delivery extra payments.

8.3Please be certain of your selections before making payment. Please ask by e-mail villakeijuinfo@gmail.com if you have guestions before making order. Please pack products carefully for delivery.  The product returned must be new and unopened.

8.4Colours and materials are mostly descriptive and directional. For example silver ribbon means silver/grey color ribbon, not real silver ;) Villakeiju is not responsible for differences between computer screen color settings.

8.5For returns and excanges you have to contact us within 14 days of order receipt. In Finnish orders we wait returned product 5 days since we have sent returning instructions by e-mail. In international orders we wait 10 days. After that we dont handle returns.

8.6 You have to contact us before returns by e-mail villakeijuinfo (a) gmail.com. We will send you adress for return.